Doneaza Acum!

Redirecționează 2%

Avem nevoie de parteneri de bine. Redirecționează 2% din impozitul pe venituri sau pensii

Implicare. Un cuvânt atât de prezent pe buzele tuturor, în aceste timpuri. Și nici nu ar avea cum să fie altfel. Este atâta nevoie de ajutor oriunde privești în jur. Noi am ales să investim în tineri. Dacă și tu crezi măcar 2% din cât credem noi în ei, poți contribui la educația lor (personală și profesională) redirecționând 2% din impozitul pe venituri sau pensii către Varyafin.
Redirecționarea impozitului pe profit se poate face de către orice angajat, anual sau lunar, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat. Angajatul nu plătește nimic, întrucât este vorba de o sumă deja existentă, aferentă câștigului sau pe parcursul unui an.

Declarația se completează în 2 exemplare !

Descarcă formularul 230 cu datele Varyafin de aici:
Instrucțiuni de completare:
1. Se completează datele de identificare ale contribuabilului;
2. Se alege sursa veniturilor: salarii sau pensii;
3. Se completează datele organizației către care se vor directiona cei 2% (deja completat cu datele Varyafin). În dreptul căsuței ''Suma lei'' se poate lăsa liber urmând să fie completat de ANAF;
4. Se semnează în dreptul căsuței ''Semnătură contribuabil''.

Unde se depune:
1. Se depune personal la centrul ANAF corespunzător adresei de domiciliu. Lista aici:
2. Se trimite prin poștă cu confirmare de primire la sediul ANAF corespunzător adresei de domiciliu;
3. Se poate trimite prin poștă și ne ocupăm noi (Adresă: Aleea Câmpul Moșilor nr.5, etaj 2, camera 10, Sector 2, București, România);
4. Online prin serviciul ANAF - Spațiul Privat Virtual - SPV.

Doneaza prin SMS

INVESTEȘTE ÎN VIITORUL TINERILOR
Investește în viitor

Prin intermediul donației tale ne vei ajuta să susținem tinerii din România mai departe.
Cu 2 euro poți aduce Viață, Iubire, Imaginație, Timp, Orientare și Responsabilitate pentru tineri.

Trimite textul VIITOR la 8836.

VIITOR înseamnă Viață, Iubire, Imaginație, Timp, Orientare și Responsabilitate.

Tinerii au nevoie de toate pentru a se dezvolta în adulți sănătoși emoțional și fizic, iar felul în care sprijinim susținut dezvoltarea lor personală și educațională este esențial pentru VIITORUL societății.

Doneaza Online

În 2019, primul nostru an de activitate, ne-am implicat în numeroase proiecte și evenimente ce au avut în prim plan tinerii. Cu sufletul le-am descris pe toate, aici pe site. În mod transparent, cum am promis că facem lucrurile.

Dacă primele proiecte au fost inițiate împreună cu parteneri vechi ai fondatorilor, într-un timp record, mai multe organizații au venit către noi, cu propuneri de colaborare. Deschiderea către Varyafin ne surprinde plăcut și ne oferă oportunitatea de a selecta cu și mai mare precizie viitoarele proiecte, ținând cont de valorile după care se ghidează asociația.
Credem în puterea educației financiare pentru viitor, susținem inițiativele culturale și nu rămânem indiferenți la oamenii din jur care întâmpină dificultăți.
Avem toate ingredientele pentru a continua să oferim, în mod gratuit, toate cele de mai sus și mai mult decât atât. Pentru generația tânără de azi, adică adulții de mâine.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP