Doneaza Acum!

Comunicat de presă post eveniment: Vorbește-mi și va fi bine

Vorbește-mi este despre povestea unor copii care sunt greu încercați de viață, cu părinți care nu au grijă de ei pentru că merg la serviciu până noaptea ca să le ofere sau nu o pâine pe masă și o haină pentru școală. Acești copii care provin din familii defavorizate și au nevoie de noi. Astfel, alături de Asociația Reshape, de care se ocupă Luiza Veisa, încercăm să combatem abandonul școlar. Vorbește-mi este un proiect realizat alături de Victory of Art și Asociația Reshape și susținut de AFCN.
”Am creat la Victory of Art cursuri dedicate pentru ei, de dans, de canto, de teatru, care să îi determine să învețe prin joc lucruri esențiale în viața lor. Luiza i-a dus și i-a adus la cursuri de câteva ori pe săptămână și alături de profesorii de la Victory of Art încercăm să le oferim un sprijin acestor copii. Au învățat în această vară ce înseamnă spiritul de echipă, ce înseamnă să oferi ajutor, ce înseamnă să primești sprijin și au văzut că acolo undeva este cineva căruia îi pasă de ei și de trăirile lor”, a declarat Julieta Georoiu, profesor de actorie și inițiator al proiectului Vorbește-mi. Poveștile lor sunt diverse, fie se angajează de la vârste mici pentru a avea bani să meargă la facultate, fie se bat pentru a ieși cumva în evidență pentru că acasă nimeni nu îi ascultă sau are grijă de ei, fie se revoltă și nu mai ascultă de nimic sau pur și simplu plâng pentru că nimeni nu le e aproape. Am surprins în 10 episoade poveștile lor pline de emoție:
Episodul 1 Youtube
Episodul 2 Youtube
Episodul 3 Youtube
Episodul 4 Youtube
Episodul 5 Youtube
Episodul 6 Youtube
Episodul 7 Youtube
Episodul 8 Youtube
Episodul 9 Youtube
Episodul 10 Youtube

Vorbește-mi este un proiect realizat de Victory of Art, partener Asociația Reshape și susținut de AFCN. Împreună putem combate abandonul școlar și să le dăm încredere și motivație să-și urmeze visurile.  

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP