Doneaza Acum!

Gala Voluntarilor Politehniști - Forever in blue jeans

În cadrul evenimentului au fost sărbătorite și premiate faptele bune dăruite de voluntari
La Gală au participat aproape 1.000 de studenți


În ajun de Moș Nicolae, studenții de la Universitatea Politehnica Bucuresti au fost invitați să celebreze voluntariatul și faptele bune în cadrul Galei Voluntarilor Politehniști - Forever in blue jeans. AULA Politehnicii a găzduit, o seară întreagă, aproape 1.000 de ingineri în devenire care au dat startul sezonului de Sărbători.

Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente culturale organizate în acest an la UPB, împreună cu DHM Company, printre care UPB Music Festival, un festival al muzicii și al tehnologiei ce a avut loc în luna septembrie a acestui an și în organizarea căruia au fost implicați peste 100 de studenți voluntari.

"Cel mai important moment este atunci când, la finalul proiectelor pe care le organizăm, vezi zâmbetul de pe fețele voluntarilor. Nimic nu poate egala acest sentiment de bucurie. Îi felicit pentru acțiunile lor, pentru timpul liber dedicat diferitelor cauze și pentru efortul zilnic pe care-l fac pentru a schimba în bine viața altora", a spus Mihnea Costoiu, Rector, Universitatea Politehnica București.

Gala Voluntarilor Politehniști - Forever in blue jeans a început cu un moment pe care-l iubim cu toții și am împodobit primul brad din acest an împreună. Apoi, am mulțumit voluntarilor pentru că le pasă, prin diplome de recunoaștere și premii precum cărți oferite de scriitoarea Liviana Tane, telefoane și căni cu print tradițional românesc. Am încheiat seara cu și mai multă energie - adică muzică și dans!

«Am învățat cu toții să ne uităm dincolo de propriii pereți. Să-i întrebăm pe cei de lângă noi, simplu: "Ce mai faci?". Asta facem și noi, la hub-ul de încredere Varyafin și credem că, alături de cei care fac voluntariat, adunăm milioane de gesturi de bine, care fac lumea un loc mai frumos. Am celebrat împreună cu studenții de la UPB toate faptele de bine dăruite în acest an și începem să ne gândim la următoarele.», a declarat Alexandru Tudose, reprezentant Varyafin.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP