Doneaza Acum!

Vino la YLC Fintech Hackathon să fii parte din următoarea generație de lideri în fintech!

Suntem bucuroși să anunțăm un nou eveniment dedicat educației financiare pe care îl susținem. Între 24-27 octombrie 2019 va avea loc YLC Fintech Hackathon , un proiect ce aduce laolaltă dezvoltatori și entuziaști din fintech ce vor proiecta, împreună, produse financiare ce au puterea de a impacta lumea financiară.
Timp de 72 de ore, participanții vor fi încurajați să-și exprime creativitatea în dezvoltarea de soluții unice pentru industria financiară, folosindu-se de cele mai noi tehnologii precum machine learning sau blockchain.

Înscrierile au loc până pe 20 octombrie
Înscrierile la YLC Fintech Hackathon sunt deschise până pe 20 octombrie, la link-ul de aici de pus link pe cuvântul aici ,iar profilul participanților include: computer science, matematică, cibernetică, finanțe și design de produs.
După înscriere, participanții selectați vor participa la interviuri pentru selecția finală. Cei mai buni 30 vor face parte din program, fiind grupați în 3 echipe. Membrii echipelor vor lucra la temele propuse de parteneri și vor fi ajutați să-ți dezvolte prototipurile.

Ne dorim, astfel, să oferim participanților o bază pentru o carieră în IT în cadrul industriei financiare (start-up sau angajare în companie), oferindu-le acces la informații valoroase și ghidare din partea mentorilor programului.

Evenimentul beneficiază de un parteneriat strategic cu How to Web, cea mai mare conferință de profil din România, iar echipele câștigătoare primesc acces gratuit la toate evenimentele din cadrul conferinței și întâlniri 1-1 cu investitori strategici.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP