Doneaza Acum!

UPB Music Festival sau CEA MAI LUNGĂ NOAPTE DIN POLITEHNICĂ!

Vineri, 27 septembrie 2019, Campusul Politehnicii se transformă într-un festival al muzicii și al tehnologiei, unde studenții de Universitatea Politehnica Bucuresti petrec înainte de începerea cursurilor.

Pe fondul interesului ridicat al generației tinere față de festivaluri și muzică electronică, UPB Music Festival va fi organizat în campusul Universității POLITEHNICA din București, în intervalul orar 12:00 - 04:30. La eveniment sunt așteptați peste 5.000 studenți UPB, iar pe scenă vor urca artiști cunoscuți la nivel național, dar și studenți ai universității.

De la ora 12:00, participăm la scrierea inedită a unui manifest social ce implică realizarea și semnarea unei perechi uriașe de jeanși cu scopul creșterii gradului de conștientizare cu privire la cauza copiilor cu boli rare din România. Este componenta de implicare socială, proiect gândit împreună cu DHM Company ce stă sub umbra campaniei Jeans4Dreams pentru Fundația Copii în Dificultate.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Generale a Municipiului București, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, Primăriei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, DHM Company și al Asociației Varyafin.

Intră pe pagina UPB Music Festival să afli mai multe despre event. Noi, vineri, de acolo ne dăm check-in!

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP