Doneaza Acum!

Profesori de renume și profesioniști de top la Școala de vară de la Sibiu

În perioada 21 – 28 iulie, va avea loc la Sibiu cea de a 12-a ediție a Școlii de vară Achieving growth in uncertain times - challenges for the future, cea mai prestigioasă școală de vară pe teme de finanțe din Sud-Estul Europei, organizată de Young Leaders Club în parteneriat cu Varyafin și găzduită de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

”În acest an, peste 450 de tineri și-au exprimat interesul pentru acest eveniment care a devenit de tradiție. Dintre ei, cei mai buni 30 au fost selectați să participe la unul dintre cele mai căutate programe de vară din Europa de Est. În cele unsprezece ediții de până acum, programul a atras participanți dintr-un număr de 36 de țări, dintre care menționăm: SUA, Germania, Franța, China, India, Rusia, Spania, Ucraina, Azerbaijan, Polonia sau Bulgaria. În acest an, din cei 30 de participanți, 6 sunt studenți străini, iar dintre studenții români participanți peste jumătate sunt de la universități de prestigiu din Europa și SUA..”, spune Florin Grosu – Președintele Young Leaders Club.

Ca și în ediția precedentă, la deschiderea Școlii de vară va participa și Ambasadorul SUA, Domnul Hans Klemm.

Pe parcursul a 8 zile, cei 30 de tineri vor discuta teme avansate de finanțe și investment banking, macroeconomie, investiții în piețe emergente sau construirea unui portofoliu de acțiuni. În plus, participanții vor simula tranzacții prin implicare într-un joc de trading inter-bancar, unic în Europa, în decursul căruia vor fi în competiție pe piețe fictive de valute și acțiuni. Printre speakerii de la aceasta ediție se numără Doru Gavrilă - Head of Trading la Raiffeisen, Cris Doloc - Profesor la Universitatea din Chicago, Florin Cioacă - CEO Traderion și Alexandru Tudose - Președinte Varyafin.

”O combinație de excepție: profesori din universități de renume, profesioniști de top din industria piețelor de capital și a investițiilor și un grup motivat de 30 de tineri atent selecționați. Programul dezvoltat de Young Leaders Club este unul necesar prin complementaritatea oferită oricărei pregătiri formale. Studenții au șansa nu doar să afle noutățile din domeniu de la cei mai buni specialiști, ci și să aibă acces la oportunități de dezvoltare viitoare sau de angajare în organizații importante”, prorector Livia Ilie.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP