Doneaza Acum!

Proiectul Risk Management prin ochii studenților - Testimonial

Suntem încântați să publicăm testimonialul unuia dintre participanții la proiectul Risk Management din luna aprilie.
Risk Management este un proiect studenţesc gratuit ce urmăreşte educarea studenţilor în domeniul gestionării riscului în următoarele arii: bănci, pieţe de capital, macroeconomie, asigurări. Programul presupune învăţare accelerată şi are în vizor studenţii pasionaţi de economie.

Mai jos, feedback-ul lui Cristian Negulescu, student la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, ASE – București:
Din dorința de a-mi lărgi aria cunoștințelor în acest domeniu am ales să mă înscriu la proiectul Econosofia – Risk Management. Zis și făcut, după etapa de recrutare am luat parte la cel mai tare proiect din timpul facultății, iar în acest sens vă voi prezenta cele mai frumoase aspecte din cadrul proiectului.
Au fost 5 zile în care am cunoscut oameni faini cu care am legat relații, speakeri foarte bine pregatiți, și aici pot numi pe domnul Lucian Croitoru sau domnul Florin Ilie, colegi de facultate care mi-au arătat o nouă versiune a lor, evident una mai bună.

Nu în cele din urmă, vreau să amintesc despre vizita la sediul Generali. Acesta a fost un prilej de a face cunostință cu mediul de muncă/business, unde am primit informații referitoare la departamentul de risc din cadrul unui important fond de investiții.

În final, vreau să rămâneți cu ideea că proiectul RiskManagement a reprezentat pentru mine un prilej de aprofundare a cunoștințelor, o modalitate de a cunoaște oameni noi și cu care împărtășesc aceeași pasiune, dar și un mod de a interacționa cu viitoarele modele din piața forței de muncă.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP