Doneaza Acum!

Practică pentru tineri în antreprenoriat la Business Club Academy

Mentori de top. Antreprenoriat pe bune. Gratuit
Business Club Academy este un program destinat studenților pasionați de business și antreprenoriat la care Varyafin s-a alăturat în calitate de partener principal. Proiectul a pornit de la descoperirea unei nevoi pe piața din România: posibilitatea studenților de a participa la anumite workshop-uri care nu erau accesibile în mod gratuit. 
Cu o perioadă în prealabil de înscrieri, prima ediție a proiectului a avut 20 de tineri participanți și s-a desfășurat timp de trei zile.
Primele două zile au cuprins cinci workshop-uri din domenii precum Venture Capital, AI, Problem Solving, Digital Innovation, Marketing in Start-ups și Business Growth, iar în ultima zi, participanții au acceptat o provocare bazată pe o situație dată de ClarK, un start-up de succes din România.
Cei care s-au descurcat cel mai bine în cazul provocării, au petrecut două săptămâni în culisele afacerii ClarK, au luat decizii împreună cu antreprenorul din spatele afacerii și au învățat din experința sa.
Au fost 3 zile pline de energie, idei inovative și tineri pasionați de antreprenoriat.

Selecția participanților și o experiență unică
Proiectul a vizat studenți pasionați de business și antreprenoriat, cu o motivație puternică
de dezvoltare personală și profesională. Inițiativa, performanțele și implicarea în diferite activități pe parcursul anilor, a reprezentat un alt criteriu în alegerea studenților participanți la proiect. Prima etapă a selecției a fost bazată pe typeform. Cei care au trecut de prima etapă au susținut un interviu pentru a se cunoaște mai bine cu organizatorii, iar în cele din urmă au fost selectați 20 de studenți care au luat parte la proiect.
Dorim să îi felicităm pe toți participanții pentru potențialul si dedicarea de care au dat dovadă, dar și pentru pitch-urile susținute. De asemenea, dorim să îi felicităm pe cei doi câștigători Alex Nae și Cornelia Radu care au devenit antreprenori, pentru două săptămâni, sub supravegherea echipei ClarK.

Alexandru Nae, unul dintre cei care s-au bucurat de experiența complete BCA, declară: „Prin participarea la concursul BCA nu numai ca am avut acces la insight-uri utile din partea speakerilor care au fost foarte implicați, dar am ajuns să intru în contact cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni și principii ca și mine. Pot spune că BCA este un mediu de dezvoltare excelent pentru orice student care este la început de drum, oricare ar fi acela”.

Și tu poți ajuta!

Implică-te pentru oameni - Și tu poți face lucruri mărețe alături de noi. Hai să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi!

TOP